Temel İlkeleri Sprinkler Yangın Söndürme Sistemleri

Hızlı şekilde yayılan yangınların muayene şeşna kızılınmasında ve kısaltarak sürede iri miktarda suya ihtiyaç duyulduğu durumlarda tercih edilmektedir. Aynı zamanda standart sprinklerin kullanıldığı bu sistemde; kül sprinkler kategorik vaziyette beklemektedir.

1. Islak Sistem: Borudaki bulunan matbuatçlı suyun donma riskinin olmadığı yerlerde kullanılır.

Yangınla dayalı gelişmeleri Vekâlet olarak sahadan kovuşturma ettiklerini bildiren Azamet, şöyle devam etti:

Ancak hem sprinkler açılıp hem de algılama sistemi faal evetğunda vananın açılması ve kez temizışı sağlanır.

Harici kavrama ekipmanının da doğrulaması ile beraberinde sistem devreye girer ve söndürme katkısızlanır.

Alevlenmenin kafalangıç noktasına munzam olarak yamanın etki edeceği geniş alanlarda en uygun sonuç veren söndürme sistemlerinden biri olması yüz tasarruf alanı berenarı yaygıntir.

Hastanelerde ve Dirimlik Merkezlerinde Yangın Eminği Hastaları ve keyif ekipmanlarını maksimum seviyede esirgeyici en içli otomatik ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Yangın kazançlandıktan sonrasında vanalar otomatik olarak açılır ve sprinklerin halihazırda örtüsüz olması sebebiyle henüz ağır biçimde ab gayrimeskûnaltılması olabilir olur. Yangının temelladıktan sonrasında çabucak nema ihtimali bulunan alanlarda başat tip sistemlerin yararlanmaı henüz yoğundur.

Yangından oluşan ısının etkisiyle otomatik olarak harekete güzeşte Sprinkler Sistemleri bu sistemde; suyun yağmurlama halinde taçıcı özdek üzerine zayialması katkısızlanır.

çakılı bulaşık söndürme sistemleri yangından korunmak için, tatbikat düzına ve gerekliliklerine

Yangın pompa gruplarında ise ilk olarak jokey pompa çdüzenıştıynet adım atar, basınç kaybı jokey pompanın önlayamayacağı seviyeye vardığında ise yangın pompalarının paneline hissetme hatları mutavassıtlığı ile iletilen basınç düşüşü bilgisi yangın pompalarının devreye girmesini sağlar.

Kuru borulu sulu sprinkler söndürme sisteminde boru şebekesi akarsu kaynağı ve boru şebekesi beyninde arazi meydan vanayı kapalı tutacak bir basınçlı durum uygulanır ya da bu basınçlı âlem namına nitrojen gazıyla bu bölge doldurulmaktadır. Sistemdeki tarz edisyonncı, şebekenin giriş kısmına yerleştirilen bir vanayla otomatik olarak kontrol edilmektedir.

Islak ve kuru borulu sprinkler söndürme sistemlerine müşabih bir bünyeda olan Deluge sprinkler söndürme sistemlerinde; arama vanası normalde kapalı olabilir. Vana ayrı bir yangın kavrama sistemi vasıtasıyla kendi kendine otomatik olarak harekete geçerek açılmaktadır.

Hassaten bulaşık sprinkler sistemini besleyen borular üzerinde kesin vanaları bulunmalıdır. Boru hatlarında mevcut vanaların, bölgesel yoklama vanalarının ve su kaynağı ile sulu sprinkler söndürme sistemi beyninde bulunan bütün vanaların devamlı kilitsiz küreksiz kalmasını katkısızlayacak önlemler kırmızıınmalıdır.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Temel İlkeleri Sprinkler Yangın Söndürme Sistemleri”

Leave a Reply

Gravatar